Protestantse Gemeente Rond de Dorpskerk

Jeugdraad

Details
Laatst bijgewerkt: zondag 05 mei 2019 13:07
Geschreven door Webmaster
Hits: 5015

JEUGDRAADNIEUWS

Modeshow

Op zondag 19 mei is er weer een MODESHOW van de Zoeterwoudse kledingwinkel “Die Meiden”. De modeshow begint om 13.00 uur en daarna is er alle gelegenheid tot passen en kopen. Let op...er is helaas GEEN pinautomaat aanwezig dus graag contant betalen. Die Meiden en de modellen hebben er weer zin in en hopen u graag te zien op zondag de 19de vanaf 13.00 uur.

Rommelmarkt

De rommelmarkt staat alweer bijna voor de deur. De rommelmarkt commissie is al druk bezig met de voorbereidingen. Op zaterdag 25 mei wordt de rommelmarkt gehouden. Zonder vrijwilligers wordt deze rommelmarkt niet zo’n groot succes. Daarom zijn wij heel erg opzoek naar VERKO(O)P(ST)ERS. Dus lijkt het je leuk om spullen te verkopen, te helpen uitzoeken of op een andere manier een steentje bij te dragen? Of weet je/u nog iemand, een vriendin, vriend, buren... Kom ons dan alsjeblieft helpen. Voor verdere informatie kunt u bellen naar Ons Huis 071-5801172 of naar Carola 06-29531566.

Loterij wandel 3 daagse

Net zoals vorig jaar zal de Jeugdraad ook dit jaar de loterij bij de avond 3 daagse organiseren 5, 6 en 7 juni vanaf SJZ. Iedereen die hieraan meedoet kan na afloop bij ons komen enveloppen trekken voor een leuk prijsje. Vorig jaar was het een succes! Om de tafel te kunnen vullen met prijzen willen wij een beroep op u doen. Heeft u nog wat leuks in huis wat kan dienen als loterij prijs voor kinderen? Lever dit af in het Ons Huis, dan zorgen wij dat het op de loterijtafel terecht komt.

Oud papier (gaat verhuizen)

Het oude papier is nog steeds geld waard. U spaart toch met ons mee? U kunt uw oud papier brengen in de middelste garage op het Watertje, achter nr. 27a. Dit kan nog tot 1 mei 2019. Vanaf 1 mei 2019 wordt het oud papier verzameld achter “Ons Huis” kosterspad 3, om hier te komen loopt u langs de fietsen naar achteren daar staat een container waarin de bekende oud papier containers staan