Protestantse Gemeente Rond de Dorpskerk

Jeugdraad

Gegevens

- Vrijdag 10 november werd helaas onze laatste Bazar gehouden in Ons Huis. In Ons Blad staat een verslag maar wij willen nog even langs deze weg de bazarcommissie (bestaande uit Elly, Ilse, Marieke, Teun, Arie, Jaap, Jan en Carola) hartelijk bedanken voor hun inzet in al de jaren Bazar! We hopen nog enige ideeën van mensen te krijgen om iets anders dan de Bazar te gaan doen...we horen graag van jullie☺️
- Vrijdag 1 december gaan we weer met de kinderen knutselen! We gaan een leuke Sint knutsel maken. De kosten zijn € 0,50 en de kinderen krijgen een beker limonade en wat lekkers te snoepen. Het begint om 15.00 uur en zijn rond 16.00 uur klaar.
- Maandagavond 11 december gaan we KERSTSTUKJES maken! We beginnen om 19.30 uur met koffie en gaan dan daarna gezellig freubelen. Dit jaar wordt het een rond tafelstuk met zilveren, witte, rode of licht/oud roze accessoires. Voor € 27,50 p.p. (incl. koffie met wat lekkers) heeft u een gezellige avond en een mooi kerststuk! U kunt u opgeven bij Carola (06-29531566) en graag ook vooraf betalen bij Carola.
Ook kunt u al aangeven welke kleur de voorkeur heeft bij u voor in uw kerststuk. Hoe eerder wij het weten hoe beter. We hopen natuurlijk weer op een goede opkomst maar vol is vol.  

Heeft u al gezien hoe mooi de barruimte is geworden? Vele vrijwilligers hebben zich goed uitgesloofd om dit mooie resultaat te behalen. HEEL VEEL DANK DAARVOOR! Nu kunt u dus een feestje geven aan de bar. Vraag naar de mogelijkheden aan Michel.

Oud papier? Breng het naar het Watertje. De middelste garage achter Watertje 27a staat open!
 

 

 

   
© 2015 Raad van Kerken Zoeterwoude