Protestantse Gemeente Rond de Dorpskerk

Jeugdraad

Details

JEUGDRAADNIEUWS

Nieuw rekening nummer “club van 100”
Na het succes van vorig jaar, waar we de donaties van alle club van 100 leden hebben gebruikt voor
het opknappen van de bar ruimte, willen wij voor dit jaar een nieuw beroep op uw doen.
We willen dit jaar doorgaan met de club van 100. Het doel is wederom om 100 donateurs van 100 euro te ontvangen. Het bij elkaar opgehaalde bedrag willen we gaan gebruiken voor renovatie van de keuken, zodat wij op feesten en partijen u van alle gemakken kunnen voorzien. Hiervoor hebben wij nu een speciaal rekening nummer geopend namelijk : NL81RABO0326275169 t.n.v. de Jeugdraad rond de Dorpskerk

Doe u ook weer mee?

Rabofietstocht
Daarnaast hebben we ons ook ingeschreven voor de Rabo fietstocht.
Jaarlijks organiseert de Rabobank een sponsor fietstocht voor verenigingen. Dit is op 24 juni. Meer informatie volgt maar houdt deze datum alvast vrij in uw agenda zodat u mee kunt fietsen (verschillende afstanden) en op die manier de jeugdraad en Ons Huis sponsort! 

Jeugdraad collecte
In dit nummer van Ons Blad vindt u de envelop voor de jaarlijkse jeugdraad collecte. Het geld wat we hiermee ophalen wordt gebruikt voor het algemene onderhoud van Ons Huis en het organiseren van de verschillende en vele, activiteiten. Kunnen wij weer rekenen op uw steun? Als u de envelop klaar zet halen wij het in de komende weken bij u op. Bedankt alvast daarvoor.

Rommelmarkt
Nog maar 5 weekjes en dan is het weer zo ver. Op zaterdag 2 juni gaan om half 10 de hekken weer open en kan er weer gekocht en verkocht worden.
In de week van 28 mei tot 31 mei gaan we met aanhangers weer door de wijken rijden om de spullen op te halen. Dus bent u lekker bezig met opruimen thuis... denk aan ons als het nog bruikbare spullen zijn... wij nemen het graag mee!
Ook kunnen we best wat hulp gebruiken.. vind je het leuk om op te halen? Of juist alles uit te zoeken en verkopen? Dan ben je van harte welkom. Wil je meer weten dan kan je bellen naar Carola (06-29531566).

 

 

 

 

   
© 2015 Raad van Kerken Zoeterwoude