Artikelen

Twaalfplusdienst

Gegevens

TWAALFPLUS STOPT IN ZIJN HUIDIGE VORM
We hebben afgelopen vrijdagavond gezellig met elkaar gegourmet en gesjoeld en gedart. En zondag hadden we onze laatste 12+ bijeenkomst op de eerste zondag van de maand in zijn huidige samenstelling, 'om het af te leren'. Het leeftijdsverschil in de groep begint wat lastig te worden.
We hebben het de afgelopen 4 jaar gehad over allerlei zaken rond de Bijbel en de kerk: het Onze Vader, de 10 Geboden, opzoek-weetjes over allerlei bijbelzaken en -verhalen, het kerkelijk jaar, filmpjes gekeken en spelletjes gedaan, 2 legendarische kerstspellen uitgevoerd, geholpen op Swetterhage tijdens de oecumenische diensten, gepicknickt, gesjoeld en gedart, The Passion gekeken en nog veel meer... Hopelijk zijn er wat dingen blijven hangen;-).
Wij hebben het altijd met veel plezier gedaan en van en met jullie genoten.
Samen met Gea gaan wij ons nu bezinnen over hoe we jullie toch allemaal kunnen blijven betrekken bij elkaar en de kerk (-gemeenschap). Ook degenen die al eerder zijn gestopt met 12+.
Jullie hebben zelf aangegeven welke (soort) activiteiten jullie leuk vinden om gezamenlijk te blijven doen. Alle ideeën nemen we mee in onze overwegingen. En als jullie of iemand anders nog ideeën heeft en/of zelfs actief mee wil denken, dan houden we ons zeer aanbevolen: email of 06-23732499.
Dus heel graag tot ziens allemaal!!!
Met een beetje weemoed,
Groetjes Marja & Janine
 


  

   
© 2015 Raad van Kerken Zoeterwoude